PADI Ice Diving Specialty

kr 2795 sek
Sat 23 Mar, 9:00 - Sun 24 Mar, 15:00 2019 (CET)
High Coast Diving, Parkgatan 7, Örnsköldsvik, SVERIGE, Sverige  

PADI Ice Diver
Ta chansen och genomför PADI Ice Diver kursen mitt i hjärtat av Världsarvet Höga Kusten. Under två dagar får du lära dig att dyka på ett organiserat och säkert sätt under isen.

PADI Ice Diver
Förkrav: PADI Advanced Open Water, 18år samt torrdräktsvana

Att genomföra PADI Ice Diver kursen är ett perfekt sätt att förlänga dyksäsongen på. Gör det med oss på High Coast Diving och vi garanterar dig en upplevelse utöver det vanliga. Att ge sig ner under isen i klart och friskt vatten är en helt obeskrivlig känsla. Sikten under vintermånaderna är ofta riktig bra och den klara vinterluften bidrar till en riktig härlig friluftskänsla. Det är en nästan surrealistisk känsla som uppstår första gången man andas under isen. Det är något som måste upplevas. Här i världsarvet höga kusten så dyker vi i havet istället för i sjöar och det skapar ytterligare en dimension av äventyr.

Räkna iskallt med att få en upplevelse utöver det vanliga! Under kursen kommer du att lära dig allt som krävs för att bedriva isdykning på ett säkert sätt. Moment som ingår i kursen är
• Uppförande av isvak
• Linsignaler
• Säkerhetslinor
• Knopar
• Säkerhetsrutiner & Planering
• Ytorganisation, inkl säkerhetsdykare

Schema för kursen:
Vi träffas den 23 mars kl 0900 på dykbutiken och går igenom momenten i kursen. Sen åker vi ner till Käxed och gör upp vaken. Sen gör vi ett dyk på lördag och dom resterande dyken på söndag. Allt förutsatt att väder och is tillåter det.

Daniel Holmberg

PADI Instructor #258448

Mattias Sellin

PADI Instructor #507514
High Coast Diving, Parkgatan 7, Örnsköldsvik, SVERIGE, Sverige