PADI OW - grundkurs i dykning!

kr 4895 sek
Mon 13 May, 18:30 - Sun 2 Jun, 18:30 2019 (CEST)
High Coast Diving, Parkgatan 7, Örnsköldsvik, SVERIGE, Sverige  

PADI Open Water Diver - Grundkurs i dykning - Ta chansen att lära dig dyka!
Efter genomförd kurs med godkända resultat teoretiskt och praktiskt så är du kvalificerad att dyka i öppet hav över hela världen ner till 18meters djup!
OBS! Bokning krävs!

Välkommen till PADI Open Water kurs med High Coast Diving!

Detta är grundkursen i dykning!
Efter genomförd kurs med godkända resultat teoretiskt och praktiskt så är du kvalificerad att dyka i öppet hav över hela världen ner till 18meters djup! Med oss lär du dig även dyka med torrdräkt. Utbildningsmaterial på svenska.

Vi på High Coast Diving fokuserar på att lära ut dykning anpassat för våra nordiska förhållanden. Detta innebär små grupper på uppdyken samt ett sjätte poolpass för mer erfarenhet innan uppdyken.
Vi kommer även att använda torrdräkt tidigt i kursen. Redan vid bassängpass nr 3 kommer ni att få börja bekanta er med denna utrustning. Efter kursen så kommer ni att vara väl förbereda för dykning i kallt vatten, och givetvis även behärska att dyka i tropiska vatten. Vi dyker även med dykdator vilket ni också kommer att få lära er att använda under kursen.
Tillsammans genomför vi fem teoripass och sex bassängpass. Detta ger dig möjlighet att ställa frågor samt utvecklas i din egen takt, hela tiden med hjälp av erfarna instruktörer och assistenter.

I kurspriset ingår teoripaket, hyra av utrustning, fika och inträde till badhus. I samband med kurs har vi även ett mycket förmånligt pris på ABC-paket (Snorkel, fenor, cyklop) om vi hjälper er med och ger råd vid utprovning av detta på första träffen.
Vid anmälan så fyll även i din längd, vikt och skostorlek. Detta är för att vi skall kunna förbereda er utrustning på bästa sätt.
Betalningen görs så fort vi fått din anmälan. I samband med detta blir din plats bekräftad. Ditt utbildningsmaterial får du ut senast på infoträffen så att du kan påbörja dina självstudier till att bli dykare!

Minst 2 deltagare krävs för att kursen skall bli av.

Daniel Holmberg

PADI Instructor #258448

Emil Björklund

Divemaster

Jimmy Persson

Divemaster

Martin Hanell

Divemaster

Mattias Sellin

PADI Instructor #507514

Petter Lundberg

Divemaster
High Coast Diving, Parkgatan 7, Örnsköldsvik, SVERIGE, Sverige