Ended

PADI Ice Diving Specialty

kr 2895 sek
Book
Sat, 20 Mar 2021, 09:00 CET – Sun, 21 Mar 2021, 17:00 CET
High Coast Diving, Parkgatan 7, Örnsköldsvik, SVERIGE, Sverige Map
PADI Ice Diving Specialty

PADI Ice Diver
Ta chansen och genomför PADI Ice Diver mitt i hjärtat av Världsarvet Höga Kusten. Under två dagar får du lära dig att dyka på ett organiserat och säkert sätt under isen.

PADI Ice Diver
Förkrav: PADI Advanced Open Water, 18år samt torrdräktsvana

Att genomföra PADI Ice Diver kursen är ett perfekt sätt att förlänga dyksäsongen på. Gör det med oss på High Coast Diving och vi garanterar dig en upplevelse utöver det vanliga! Att ge sig ner under isen i klart och friskt vatten är en helt obeskrivlig känsla. Sikten under vintermånaderna är ofta fantastiskt bra och kan ge en nästan surrealistisk känsla när man andas under isen första gången. Det är något som måste upplevas! Här i världsarvet höga kusten så dyker vi i havet istället för i sjöar och det skapar ytterligare en dimension av äventyr.

Räkna med en häftig dykupplevelse! Under kursen kommer du att lära dig allt som krävs för att bedriva isdykning på ett säkert sätt. Moment som ingår i kursen är
• Uppförande av isvak
• Linsignaler
• Säkerhetslinor
• Knopar
• Säkerhetsrutiner & Planering
• Ytorganisation, inkl säkerhetsdykare

Schema för kursen:
Vi träffas kl 0900 på dykbutiken och går igenom momenten i kursen. Sen åker vi ut till dykplatsen och gör upp vaken för att därefter göra ett dyk på lördagen och dom resterande dyken på söndag. Allt förutsatt att väder/is och övriga förutsättningar tillåter det.

Dyk bara om du känner dig helt frisk.

Book

Instructors

Daniel Holmberg

PADI Instructor #258448

Martin Hanell

Divemaster

Petter Lundberg

Divemaster

Contact us

Location

High Coast Diving, Parkgatan 7, Örnsköldsvik, SVERIGE, Sverige